Navigation Menu

TNBK zaterdag - 13 april - Café de Fantast - 20hrs doors open


No Keys
 
Nee, dit is geen verknipte Alicia Keys coverband, al zou de bandnaam die veronderstelling kunnen opwekken. Bij gebrek aan een toetsenist ontstond de naam No Keys. Deze leegte probeerden ze met man en macht op te vullen met instrumenten die ze wél tot hun beschikking hadden. En wat bleek, een toetsenist was helemaal niet nodig! Deze band komt all the way from Eindhoven om Valkenswaard eens even flink op z’n kop te zetten.

Sweet ’n Sour
Bij Sweet ’n Sour houden ze van afwisseling. Ze gaan van Iron Maiden naar The Doors en weer terug. Zangeres Paula heeft vier ijzersterke mannen achter haar staan die wel van wat lekkere deuntjes houden! Hoe Paula het volhoudt met al dat testosteron in de band is voor ons een vraag…. Wat voor ons wél een weet is, is dat Sweet ’n Sour ons omver gaat blazen!

Red Devil
De Red Devils waren laaiend enthousiast toen ze hoorden dat ze een plekje op TNBK bemachtigd hadden, en wij ook!! Deze Rock City prodigy speelt eigen nummers die klinken alsof het al jaren klassiekers zijn. Ze zeggen dat ze hun inspiratie uit bands als Bots halen, hoewel dat een beetje valsspelen is, aangezien de zanger van Red Devil de zoon van van een van de leden van Bots is! Het is dus genetisch bepaald dat deze band gaat rocken!