Navigation Menu

Inschrijven voor Kwalleballen 2025

Nu inschrijven voor zondag 13 april 2025

Let op: Kwalleballen kent meerdere competities. De exacte indeling is afhankelijk van de interesse.

Direct inschrijven
 
Senioren
Voor senioren (18+) is er een wedstrijdklasse en een recreatieve klasse.

Teams die voor de lol spelen en bovendien de knikkers belangrijk vinden schrijven zich in voor de wedstrijdklasse (volgens sommigen de Die Hard poule). Teams met meerdere rugbyspelers of andere bovengemiddeld getrainde spelers worden ook in deze klasse ingedeeld.

Teams die vooral van de modder en de gulle lach houden kunnen inschrijven voor de leutklasse (in net Nederlands de recreatieve klasse). Onze scheidsrechters zullen hard spel hier eerder affluiten.

Teams bestaan bij voorkeur uit minimaal 7 personen (enkele reservespelers wordt aangeraden). Ben je niet compleet? Meld je dan aan, en zet in de opmerkingen dat je nog spelers zoekt. Dan kunnen we helpen zoeken!

Junioren
Voor junioren (<18 jaar) hebben we meerdere leeftijdklassen. We houden ons het recht voor om teams op de dag zelf in een andere klasse in te delen, als dat tot gelijkere krachtverhoudingen leidt. Bij het Minikwalleballen worden competities sowieso in overleg samengesteld om te waarborgen dat gelijkwaardige teams tegen elkaar spelen.

Inschrijven en kosten
Liefst zo snel en volledig mogelijk, maar je bent eigenlijk nooit te laat. Nadat de inschrijving is ontvangen zal kort voor het toernooi verdere informatie worden toegestuurd. Duurt het je te lang, dan kun je altijd vragen mailen naar info@kwalleballen.nl

Voor junioren (a.k.a. aspiranten en mini's en alle rugby jeugdgeledingen) is deelname gratis! 

Inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, over te maken aan Stichting Kwalleballen, op bankrekening nr. NL52 RABO 0111 8410 89, o.v.v. "Inschrijving Kwalleballen [naam team]". Nu inschrijven!!!