Navigation Menu

Inschrijven Kwalleballen 2021

2020 moeten we helaas overslaan. Daarom kun je nu al inschrijven voor Kwalleballen 2021. 

Kwalleballen kent meerdere competities. De exacte indeling is afhankelijk van de interesse.


Direct inschrijven
 
Senioren
Voor senioren (18+) is er een wedstrijdklasse en een recreatieve klasse.

Teams die voor de lol spelen en bovendien de knikkers belangrijk vinden schrijven zich in voor de wedstrijdklasse (volgens sommigen de Die Hard poule). Teams met meerdere rugbyspelers of andere bovengemiddeld getrainde spelers worden ook in deze klasse ingedeeld.

Teams die vooral van de modder en de gulle lach houden kunnen inschrijven voor de leutklasse (in net Nederlands de recreatieve klasse). Onze scheidsrechters zullen hard spel hier eerder affluiten.

Teams bestaan bij voorkeur uit minimaal 7 personen (enkele reservespelers wordt aangeraden).

Junioren
Voor junioren (<18 jaar) hebben we meerdere leeftijdklassen. We houden ons het recht voor om teams op de dag zelf in een andere klasse in te delen, als dat tot gelijkere krachtverhoudingen leidt. Bij het Minikwalleballen worden competities sowieso in overleg samengesteld om te waarborgen dat gelijkwaardige teams tegen elkaar spelen.

Inschrijven en kosten
Voor 21 maart 2020, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de poule-indeling. Nadat de inschrijving is ontvangen zal max. een week voor het toernooi verdere informatie worden toegestuurd. Onvolledige inschrijvingen worden niet in behandeling genomen. 


Inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, over te maken aan Stichting Kwalleballen, op bankrekening nr. NL52 RABO 0111 8410 89, o.v.v. "Inschrijving Kwalleballen [naam team]". Een inschrijving is pas geldig zodra het inschrijfgeld door ons ontvangen is.

Voor Aspiranten en Mini's is deelname gratis! 


Nu inschrijven!!!