Navigation Menu

Programma The Night before Kwalleballen

4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!


TNBK zaterdag - 13 april - Café de Fantast - 20hrs doors open

 

20.30 - 20.000 Leagues

Is er dan helemaal niks meer veilig? Je zult maar Boomer zijn van een Zoomer, en je denkt, doe ik goed, kindjes op de muziekschool, opvoeding geslaagd. Ontdekken ze het heilige vuur, zitten opeens in een band en staan verdorie alweer in de Fantast, en met wat pech ook nog op het Kwalleballen. 20.000 Leagues is jong (CHK!), enthousiast (CHK!), ambitieus (CHK!) en hartstikke Valkenswirts (CHK CHK CHK !!!). De Nieuwjaarssessie heeft ze al gezien, nu de rest van de wereld! 
21.45 - Up To Eleven 


Wij zijn er dol op: grote coverbands met veel muzikanten. Flip vindt het niks op dat postzegelpodium van de Fazant. Alleen voor dat groter podium op d’n zondag zouden ze moeten winnen. Gelukkig zit Flip niet in de jury. Wordt gewoon knokken voor de eer. Met de volumeknop op 11 en het feest op herkenning vallen de sterren van de hemel. Zoiets? Ja zeetie!

www.facebook.com/uptoeleven.nl 23.00 SugarPunch!


Wie denkt aan zo’n suikerzoete highschool Hollywood film met net iets teveel Porky’s-associaties en al stil roept: dat kan toch echt niet meer… die zal snel verstommen als deze dynamische rocksensatie uit Weert haar knallende hooks op je afvuurt. Hartstikke female fronted, maar bepaald niet van suiker. Die leenden ze niet     van de buurvrouw maar van Avril Lavinge en The Distillers’ Brody Dalle. En dat wil wat zeggen. Hier worden rake klappen uitgedeeld, en stilstaan is dan ook geen optie!

  
https://www.facebook.com/Sugar.Punch.Official
 


00.15 Dusss


Dusss is een jonge band met een “oude” ziel. Jong als in net-opgericht dan hè, want het is me een bak live-ervaring dat hier het podium op stiefelt. Ze hebben samen zoveel rock-kilometers op de teller staan dat er wel mee geknoeid moet zijn. Die ene heeft nog de fameuze bank-crowdsurf-actie bij de laatste Kwalleballen van de vorige eeuw ingezet. Party like it’s 1999. Met de kneiters van “toen” en wat pareltjes van nu. Moet je meemaken. Dussssssssssss….. 

https://www.facebook.com/Dusss2023