Navigation Menu

Programma The Night before Kwalleballen

4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!


TNBK zaterdag - 15 april - Café de Fantast - 20hrs doors open
 
 

20.30 Maxi Fusion

Wat als een fantasy-horror serie als Stranger Things van Kate Bush de hot en happening artiest van 2022 maakt? Dan is een fantasy en horror spel als Kwalleballen natuurlijk het ideale podium voor zelf benoemde ‘#femalefrontedband’ die ‘#fairy rock’ speelt. Die verhalende teksten van ze komen natuurlijk in de kolkende gezelligheid van TNBK nauwelijks tot hun recht. Dat moeten de zwevende zanglijnen en melodieuze moogtoetsen dan maar goed maken. Sprookjesrock bij Kwalleballen, het moet niet stranger worden.

https://www.facebook.com/Maxifusionmusic/

21.45 Wild Guess

Wild Guess zet regelmatig de Peel in brand, en nu dus het podium van TNBK. Ze mixen soul en funk met country-rock en blues. Of ze spelen het achter elkaar, dat zal de avond uitwijzen. Ze doen het soms met een twist, de andere keer als mash-up. Een mash-up! Dat wordt wat met de top 2000 setlist vol Johnny ‘Guitar’ Watson, Stevie Wonder, Eurythmics en De Dijk. Een vrolijke potpourri dus. Of dat allemaal Too hard too handle wordt weten alleen de aanwezigen.


wildguess.nl

23.00 No Keys


Eine kleine nachtmusik gaat het niet worden met No Keys. Maar diep ondergedompeld in het rock-idioom van meer dan 50 jaar popmuziek vonden ze geen nummers waar het ontbreken van een toetsenist voor onoverkomelijke problem en zorgde. Althans, dat vinden ze in ieder geval zelf, wij gaan het nog meemaken. En toch denk ik dat we niet te hard op Elton John covers moeten hopen. Wat dan wel? Nou, ze zijn born to be wild en houden van rock ‘n’ roll. En als ze seven nation army spelen komen we in ieder geval niet voor niks. 


https://www.facebook.com/CoverbandNoKeys

00.15 Zit ‘R Dik In


Hecto’s van Valkenswaard let op, want met zo’n naam moet deze topband ieder jaar het Dikste Feest openen. In hun pitch voor hun TNBK ticket waarschuwden ze voor een onvergetelijk feest, maar ja, we zijn natuurlijk wel verwend. Het feit dat ze repeteren in de leukste kroeg van Zeelst of all places doet in ieder geval het beste vermoeden. Maak je klaar voor een setje medleys, nederpop, rock en happy hardcore. Meezingen mag, tot je stem het begeeft. Zit er dik in dan! Blue hoteeeeeeeeel!

https://www.facebook.com/ZitRDikIn