Navigation Menu

Programma The Friday before The Night before Kwalleballen

4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!TNBK vrijdag - 12 april - Café de Fantast - 20hrs doors open

 

20.30 JULIE 


Bert Heerink zei het al: Ze is mooi als de zon. Julie Julie Julie July? Nee, Julie in April, dat is wat ik wil. Julie zingt! Al heel haar leven lang, van ’s morgens tot ’s avonds. Intussen 5 jaar met haar band. En sinds kort met meer experiment. De psychedelische elektronica-layers vliegen in het rond. Alles mag en niets moet, Julie Julie dan is het goed. 

https://vi.be/platform/juliemusic


21.45 Soul Booster


Right about now, the Funk Soul Booster. Dit zijn geen Fatboys, maar het funkt en skankt dat het een lieve lust is. Slim! Dat moet ook wel, want de namedropping voor hun funky souljazz covers is zo elitair dat het onze stukjesschrijver duizelde: Booker T, Grant Green, Delvon Lamarr, Stanton Moore, Scary Goldings. Da’s voer voor een avondje bij-spotify’en. Check it out now!

www.facebook.com/profile.php?id=100083714287780 
23.00 Charlize 


‘Oh God’! Dan ben je 19 en is je topsong al in een internationale songwriters competitie gejureerd door Tom Waits, en dan denk je, weet je wat, ik schrijf me in voor TNBK. Het publiek mag nu al op de blote knietjes voor een groot “thank you, you’re too kind”. En jonge jonge wat zijn wij content dat de Vlamingen Valkenswaard op de kaart hebben gevonden. Charlize dus, da’s poprock, powerpop en neo-grunge met ‘een straffe stem’. België we love you already! 

https://vi.be/platform/charlize


00.15 De Stekkers

Iedereen heeft recht op zijn jeugdzonde en bij de Stekkers zijn dat de ouderwetse 3D-brilletjes. Ik zeg u beste Stekkers, het Fantast-publiek is ook zonder blauw-roze waas het aanzien meer dan waard. Maar goed, ze halen de mosterd bij The Sonics en The Oblivians en serveren hem op de vuige klanken van een blazend Philicorda-orgel. Zelf noemen ze het Depraved Organtronic Garage Punk. Ik zeg, dan kan er verder weinig mis gaan. Kabaaaaam!

https://destekkers.nl/