Navigation Menu

TNBK vrijdag - 12 april - Café de Fantast - 20hrs doors open

18:15
Inmiddels zijn deze jonge muzikanten oude bekenden op het Fantast podium. Dit wordt namelijk alweer hun vierde Deelname aan TNBK. Het mysterie rondom de bandnaam was al gauw opgelost, ze repeteren namelijk elke woensdag om, jawel, 18:15! En als je Led Zeppelin kunt combineren met Rihanna, dan weet je dat je goed zit. 18:15 staat garant voor een knaller van een opening!

Frans Turner and the Sleeping Seals
Duurt ff voordat je de hele naam uitgesproken hebt, ‘maar dan hedde ok wa’. Deze groep vrienden wil de muziek van Frank Turner onder de aandacht brengen in Nederland, en waar kan dat nou beter dan op TNBK?! Als je Frank Turner googelt krijg je de woorden punk en folk in een zin. ‘Dat is toch geen combi?’ hoor ik je denken... Maar jawel! Frans Turner and the Sleeping Seals bewijzen dat deze twee werelden weldegelijk gepaard gaan, en hoe!

Durf


 Wasko
Mix een doorgewinterde gitarist die zijn wilde krulharen nog niet is verloren met een jonge hond die alleen geïnteresseerd is in rock & roll, the blues, whisky, meisjes en basgitaar.
Voeg hieraan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent. Resultaat...? De ultieme Boyband nieuwe stijl! Wasko is in 9 jaar van knullige coverband uitgegroeid tot een act van formaat die van het podium af knalt!