Navigation Menu

Je bent jong en je wilt nog meedoen aan Kwalleballen?

Nog een paar dagen wachten en dan is de 25e editie van het Kwalleballen. We merken dat er op scholen nog snel teams worden gevormd om mee te doen. En we krijgen vragen hoe laat de jeugd speelt en waar ze moeten aanmelden. En dat er zoveel coole content op onze site staat, dat iedere zoektocht naar deze informatie strandt in het wegdromen bij foto's van eerdere edities of verlekkeren aan het komende optreden van Ducktail. Daarom nu kort alles op een rij:


  • Jeugd (<18 jaar) doet gratis mee
  • Heb je een heel team (min. 5 pers.)? Dan wordt inschrijven vooraf gewaardeerd via http://kwalleballen.blogspot.nl/p/inschrijven.html
  • Ben je alleen of met een paar vrienden of vriendinnen? Kom dan gewoon op tijd naar het veld.
  • Alle jeugdspelers worden om 11.30 uur op het veld verwacht. Luister naar de omroepberichten om te weten waar je moet melden.
  • Zorg dat je oude kleren en schoenen draagt die eventueel weg mogen
Voor junioren (<18 jaar) hebben we meerdere leeftijdklassen. We houden ons het recht voor om teams op de dag zelf in een andere klasse in te delen, als dat tot gelijkere krachtverhoudingen leidt. Bij het Minikwalleballen worden competities sowieso in overleg samengesteld om te waarborgen dat gelijkwaardige teams tegen elkaar spelen.