Navigation Menu

Programma voor The Night before Kwalleballen - Archief

Zaterdag 12 april 2014 - Café de Fantast4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!
20.32 – 21.14 Caro Emerald
Oh, zoet sentiment. Heerlijk dat leven in het verleden, alsof alle beats en bytes nooit de muziek zijn binnengedrongen. Caro moet er niks van hebben. Haar strak achterover een gaan. Beetje swing, beetje groove, heel veel sfeer en een druppeltje erotiek. Kom daar nog eens om in deze snelle tijden van overdaad. Nee, dit is different cookie. Het wordt weer a night like this.


21.46 - 22.32 Cupcake                    
Cupcake is een band die (naar eigen zeggen) speelt, ramt, schreeuwt, springt en headbangt. Ze schrikken menig band af met hun “fijne” volume. Ze spelen geen standaardcovers, maar slaan graag een zijweg in. En laten wij nu juist van zijwegen houden! All the way from the ghetto of Bavel. Dus dat belooft wat!
23.04 – 23.48 Selah Sue
Je bent jong, een tikje verknipt en overdreven talentvol. Loopt in de fuik van Belgisch half-talent Milow en de rest is pophistorie. Vervolgens laat je jarenlang niks nieuws van je horen, en voor je het weet wordt je de geschiedenisboeken uitgespeeld door een Valkenswirtse copycat. Natuurlijk ben je pissed off. Maar kom maar op, ze lust je rauw. 

00.13 – 00.59 Qnøt    
By far de meest uitdagende bandnaam die in de Kwal-annalen staat vraagt om etymologisch onderzoek. Bronnen zeggen dat het teruggaat naar een obsessie met de gadget-techneut van James Bond. Anderen beweren dat het de samentrekking is van de actieleus “Q-koorts not”. Nooit geweten dat Leende een geitendorp was?! Whatever. Ze rocken lekker en kunnen de kwaltent platspelen. Dat is eerder bewezen. Kijken wat het Night Before publiek ervan vindt.