Navigation Menu

Gratis Kwaltraining bij The Vets


Word een SuperKwal!


Kwalleballen en Rugbyclub The Vets gaan een unieke samenwerking aan. Zo zullen The Vets tijdens het Kwalleballen nadrukkelijk op het kwalcomplex aanwezig zijn. Met geoefende scheidsrechters, trappen op de hoge palen, en als leverancier van de hoofdprijs (waarover wij nog niet publiceren).  

Maar belangrijkste element zijn misschien wel de weken voor het Kwalleballen. Want iedere kwalleballer (m/v) vanaf 15 jaar kan 3x gratis een speciale Kwaltraining volgen bij the Vets. En traint je team een beetje fanatiek mee, dan heb je zo maar opeens een gratis kannetje bier in de Vets-kantine gespaard. 


Leer 5 speciale SuperKwal trucs


Wees de concurrentie een stap voor: Train de 3 donderdagen voor het Kwalleballen op je Kwal skills. Met een op maat gemaakt kwalprogramma leer je de 5 belangrijkste Kwal trucs. 

De trainingen zijn op donderdag 27 maart, 3 en 10 april om 19:30 uur bij Rugbyclub The Vets op Sportpark Den Dries in Valkenswaard. De Kwaltraining is voor kwallen en kwalsters vanaf 15 jaar. Dus heren, dames en aspiranten A van de Kwalcompetitie. 


Kwal Strippenkaart


Ieder bij het Kwalleballen ingeschreven team krijgt een strippenkaart. Iedere opkomst van een  man/vrouw op een trainingsavond is goed voor 1 stempel op de kaart. Een volle kaart (15 strippen) is na de training in de kantine van The Vets in te wisselen voor 1 welbekende kan dorstlesser!


(Helaas pindakaas voor de Aspiranten: onder de 18 jaar wordt geen bier geschonken en is er een alternatieve verfrissende kan beschikbaar)

Inschrijven
Schrijf je nu in voor het Kwalleballen. Je kunt meteen aangeven dat je graag meetraint in maart en april.