Navigation Menu

The Golden Truffel competition

Vrijdag 28 maart en zaterdag 6 april is het Kwalleballen promoteam weer aanwezig in de Valkenswaardse café's aan de Statie en op de Markt. Na de #Kwalmatch van vorig jaar is er een nieuwe competitie voor de Valkenswaardse stappers. De prijs: bier! De inspanning: geocaching (easy mode).

The Golden Truffel

Kwalleballen eert het varken dit jaar. En voor de Very Important Pigs hebben we een mooie prijs in het verschiet. Een ½ uur lang vrij drinken op de VIP Lounge. En als je 5L-pitcher bier (t.w.v. 45 euro) dan nog niet op is, dan mag je hem gewoon meenemen om hem samen met vrienden, vriendinnen of volstrekte onbekenden soldaat te maken.

Hoe wordt je Very Important Pig?        
Het varken, omwroeter der aarde, is historisch een zeer nuttig hulpmiddel gebleken in het vinden van het gastronomisch goud: de truffel. Truffels heb je in vele soorten, zwart, wit, chinees, donzig, okerbruin en stinkend… om er maar een paar te noemen.


Het Kwalleballen introduceert op speciale recommandatie van Ben Bakplaat de Gouden Truffel. Een kloeke metseltroffel, goudgeschilderd, en goed verstopt op vijf lokaties in Valkenswaard. De vinder van een Gouden Truffel wordt tegen inlevering bij het Kwalleballen gepromoveerd tot Very Important Pig en wint de Gouden Pitcher (5L) in de VIP Lounge. 

Hoe vind je een Golden Truffel?
Er zijn vijf Golden Truffels verstopt in Valkenswaard. De lokaties wordt bekend gemaakt via een geheime website. Het adres van die site wordt uitgedeeld tijdens de Promo-avonden. 

P.s.
Al ingeschreven voor Kwalleballen? Dat kan nog steeds! Via deze link