Navigation Menu

Laatste plaatsen vrij voor bandcompetitie The Night Before Kwalleballen!

Tijdens de 2 Nights before Kwalleballen spelen 2 x Vier coverbands live hun set op het podium van café De Fantast in Valkenswaard. De meest succesvolle act staat een dag later rond half vijf op het grote podium in de Kwaltent. Wat is succesvol? Wat werkt bij het Kwalleballen! Wie het publiek in beweging krijgt. De jurering zal wel Kwalleballiaans worden. Ondoorzichtig maar zeer rechtvaardig. Kwalleballen live draait in de eerste plaats om feest. Muzikaal moet het kloppen, maar ons publiek komt voor het feest der herkenning en de Kwalleballen-shuffle.

Oproep aan bands

Coverbands kunnen zich nog opgeven. Er worden 2 x vier bands geselecteerd die vrijdag 8 en zaterdag 9 april in de Fantast in Valkenswaard spelen. Enige voorwaarde voor deelname is opname van Wasmasjien (Kleine wasjes, grote wasjes) van Traffasi op de setlist. Deze mag compleet verdraaid/verfrommeld/vermaakt gespeeld worden (speel hem bijvoorbeeld in de stijl van jullie coverband) als ie maar op de lijst staat!Dit in het kader van een volledig uit de hand gelopen maar succesvolle traditie.

De prijs per avond is een volwaardig optreden op het Kwalleballen podium de dag erna (incl. een prijs van 250 euro + consumptiebonnen). Aanmelden kan via ted.kwalleballen@outlook.com o.v.v. Night before Kwalleballen. Schroom niet om jezelf te verkopen en te betogen waarom juist jullie band niet mag ontbreken op het Kwalleballen.

0 reacties: