Navigation Menu

Programma The Night before Kwalleballen4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!
Kwabaal
ZATERDAG 7 APRIL - 20.30 – 21.15
Helemaal uit Limburg komen deze rasmuzikanten naar Brabant. Gewapend met toeters en bellen komen ze Ska brengen. Kwalleballen is liefhebber van Ska. Dat danst altijd zo lekker, in de stralende zon, op Kwalzondag. Misschien kan Kwabaal op de Statie al de zon laten schijnen. Kwabaal en Kwalleballen klinken 

in ieder geval al als een match made in heaven. Schitterend!

Je Denkt Zeker Dat Je Hardcore BandZATERDAG 7 APRIL - 21.45 – 22.30 Nou, af en toe wel. Af en toe kunnen wij wel losgaan op de heetste gabberplaten. Lekker hakken, stevig dampen, daar zetten wij ons biertje wel voor opzij. Doe je trainingspak aan en scheer je koppie kaal, want dit feest gaat losbarsten. Kwalleballen is zelf geboren en opgegroeid in de jaren ’90, dus het is heerlijk om na 25 edities weer terug te keren naar de roots. Hardcore vibes uit Breda, yeah!

Domu Brothers

ZATERDAG 7 APRIL - 23.00 – 23.45

Als je op zaterdagavond het liefst met je klasgenoten gaat studeren, dan wordt je snel bestempeld als nerd. Maar bij deze studenten ziet dat er toch een stuk anders uit! Ze leven voor de muziek, en ze leren voor docent muziek. Met Carnaval kwamen ze stiekem al in de Fantast sfeer proeven en natuurlijk lieten ze toen ook echte Kwaltattoos zetten. Wij houden van dit enthousiasme en van deze overgave en wij zijn dus volledig klaar voor deze spetterende, strakke, swingende show!

Rank & File

ZATERDAG 7 APRIL - 00.15 – 01.00 

In 2015 boekte Endemodder Entertainment deze band voor op het beroemde Kwalpodium. En dat stemde menig Kwalleballer tevreden. De modderige lijven gingen los in de daverende moshpit, headbangend op snelle rap; kortom een groot feest. De band zou graag nog een keer in de stuivende tent staan, dus leek een deelname aan The Night Before een strak plan. Vinden wij ook. Nu al zin in die Wasverzachter!

0 reacties: