Navigation Menu

Programma The Friday before The Night before Kwalleballen

4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!


18:15
VRIJDAG 6 APRIL - 20.30 – 21.15


De heren van 18:15 lijken misschien nog jong, maar zijn ervaren rotten bij The Night Before. Dit podium kennen ze op hun duimpje. De powerslide van de onnoemelijk enthousiaste zanger staat in ieders geheugen gegrift. Natuurlijk glijdt het podium op zondag veel beter, dus kijken of 18:15 het daar nog eens mag showen! Eerder wisten ze de Kwaljury in te pakken, dus grote kanshebber!

WOOD.
VRIJDAG 6 APRIL - 21.45 – 22.30
Moderne metal. Onder de naam WOOD. Geen flauwekul, gewoon echt goede muziek. Ze omschrijven zichzelf als een beetje vreemd, maar wel catchy en laat dat nou eens perfect bij Kwalleballen passen! Ze zullen vroeg moeten vertrekken om de files op de A58 voor te zijn, want deze muzikanten komen helemaal uit Breda. En al het goeds komt uit Breda, wittewel-wittenie? Dit kan niet misgaan!

Chicks Before Dicks
VRIJDAG 6 APRIL - 23.00 – 23.45
Met deze bandnaam is de aandacht van alle heteroseksuele mannen getrokken. Maar die aandacht kunnen deze dames ook vasthouden. Man, man, man, wat een powervrouwen op dat podium. Alleen maar vrouwen? Ja, alleen maar vrouwen. De emancipatie reikt hier zo ver dat de ladies niet eens meer mannen nodig hebben. Vorig jaar deden ze nog mee met een set van Florence and the Machine, nu brengen ze een ode aan alle rockchicks die de muziekindustrie heeft voortgebracht. Leipe shizzle!


SmegmaticS

VRIJDAG 6 APRIL - 00.15 – 01.00
Smeer je keel, pak je dansschoenen en vat een biertje in uw hand. SmegmaticS; de vrees van iedere artiest, maar de droom van iedere festivalganger. Hoewel trouwe fans spreken van de lelijkste band allertijden, kunnen wij niet wachten op dit optreden. Hits van alle tijden worden uitgekleed, bewerkt en in een vlotter pak gehesen. Het lijkt verdorie wel Carnaval! Met hun onweerstaanbare punk kunnen ze van iedere bijeenkomst een dampend feest maken. #zinin
 

0 reacties: