Navigation Menu

Programma 2008 - archiefVavoom! Brian Setzer Tribute Orchestra - 15.01 uur
Wordt dit een Ducktail-traditie? Dat zal toch niet! Nevermind, swingen mag weer! Als de vetste, pompendste en coolste Bigband van Valkenswaard haar dampende lawaaideken over het Kwalpubliek uitschudt is het tijd voor vaseline en brillantine. Nu is het nog voor de vette kuiven, dat wordt later vandaag wel anders. Het is allemaal al eens eerder gedaan, maar zelden zo lekker als wanneer deze Setzer-adepten op het Kwalpodium staan.

Buitengewoon Normaal - 16.32 uur
HALVU! Het is ruim over vieren. Binnen trekken de kruitdampen nog op. Buiten is het gewoon Normaal. Speciaal omdat de Kwalleballer zo'n fijnbesnaard type-je is hebben we deze über-høkers weten te strikken voor een stevig portie steen, stoal en vooral sentiment. Ontblote lijven, stinkende oksels en hele ouwe gouwe. Aan zoveel muzikaal leed kan zelfs onze Giel nog een puntje zuigen. Er is slechts 1 maar: als de mannen van Normaal het podium betreden gaat de bierprijs tijdelijk met een kwartje omhoog. 

Recently Added: - 18.13 uur
Vier jaar na een verpest optreden dankzij een tipsy technicus staan ze eindelijk in de herkansing. Ze hebben gesmeekt, gedreigd en gewonnen. Jaren hebben we ze van het podium kunnen weren, maar nu is het toch tijd voor revanche. Met een superset van louter klassiekers. Alles wat nu grijs en gerimpeld is, maar in de seventies wist wat lekker vuig rocken was komt voorbij. Nu maar hopen dat de knoppen en schuiven goed staan!

Toon en de Tontjes - 19.59 uur
Huub, Henk en Harrie hebben heimwee. De constante druk van moeten presteren bij bruiloften en partijen ging deze olijke drieling niet in de kouwe kleren zitten. Hoogste tijd om te foute kostuums aan de wilgen te hangen en het oude repertoire af te stoffen. Waar jan en alleman klaagt dat het taalgebruik verruwt zijn er altijd nog Toon en de Tontjes om dat stijlvol in perspectief te plaatsen. Of hoe de vaseline niet alleen voor vetkuiven is!

d'n Doars - 21.07 uur
Zelden was de sfeer in de Kwaltent zo bezwangerd als toen Jim vorig jaar zelf uit de modder van Père-Lachaise leek te herrijzen. Het orgeltje van Manzarek werd meer dan grondig afgestoft door het geilste toetsenspel dat ooit op Kwalgrond te horen was. En de bezwerende klanken van Jan van D. waren net zo angstaanjagend als het Oedipuscomplex van Jim himself. De late avond is ook dit jaar voor de diehards. en de finale hopelijk voor de Jersey Girl. 

Middagprogramma 2008

Internationaal toiletduo Annie en Assie
De dames leven het hele jaar naar het Kwalleballen toe. Ook nu openen ze bij het Kwalleballen een Doos van Pandora aan grappen, grollen en wedstrijdelementen. De grootste drol van de dag wordt ongetwijfeld door Annie en Assie op het podium genodigd. Wij worden daar ook niet blij van, maar ze poetsen fantastisch.

dj Giel Scheelen
Valkenswaards enige shock-jock keert terug naar het Kwalleballen. Geen glazen huis voor onze Giel dit keer, maar een zelfverkozen isolement met zijn hoofd in de bakplaatdampen. Giel draait plaatjes op grote hoogte. Giel is zo fout dat alle bands hip klinken. Giel draait plaatjes voor mensen zonder smaak. Giel is Giel. Giel is Geil. Giel Is Erg Lekker! Jammer dat hij zo over zijn snor heen loenst.

0 reacties: