Navigation Menu

Programma 2007 - archiefVavoom! Brian Setzer Tribute Orchestra - 15.01 uur
De oppergod van de kewl sounds komt terug naar Valkenswaard. Vavoom! spettert en sputtert, daar helpt geen vaseline tegen. Zet uw kuiven in de brillantine, de gesteven kraag recht omhoog en put on your dancing shoes. Hip is het allemaal niet, maar het pompt, het zweet en het swingt. Kortom, Vavoom!

John-Boy and the Waltons - 16.03 uur
John-Boy heeft niet veel om het vege lijf: vier Vrolijke Fransjes in ruitenbloes. Tja, ze zeggen het zelf. In de handen van de Waltons waant geen nummer zich veilig. Met het motto "u roept wij spelen" hoog in het vaandel bestormt John-Boy al zeventien jaar het podium. En nu, na vijf jaar eindelijk weer terug op het ultieme feestpodium.

Folkaholics - 17.12 uur
Kwalleballen 2007 wordt een modieuze bende. Na de eerdergenoemde modeflaters van vetkuiven en cowboybloezen is het tijd voor de geitenwollensokkenfolk van de Folkaholics. De muziek is zo traditioneel als Methusalem, maar de Folkaholics zijn ondanks de sokken echte hipsters. Het maakt ook niet uit of de compositie soms naar spruitjes ruikt, de Folkaholics live staan voor 100% feest en dus overheerst de geur van verschaald bier al snel.

Banaan zonder Band - 18.26 uur
Versace ontmoet Polderpret. De Banaan zonder Band slaat onverwachte bruggen.

Blerf - 18.39 uur
Geen band die de programmeurs van het Kwalleballen zo prettig verraste als Blerf. Blind geboekt, maar ze kwamen, zagen en overwonnen. Ons hart werd voor eeuwig gewonnen. Pretmuziek met verantwoorde teksten, waar vind je het nog. Verslik je niet in haar onverwachte diepgang, het eindigt steevast in een driewerf Blerf, Blerf, Blerf!!!

d'n Doars - 20.07 uur
Dat Kwalleballers van tributes houden is een veelgehoorde klacht. Maar veel gekker moeten ze het niet maken. Na Elvis zijn d'n Doars alweer de tweede miraculeuze herrijzenis uit de Kwalmodder. Over de doden helaas niets dan goeds dus onze gal over d'n Doars houden we netjes binnenshuis. Daarom een cryptokraker: het klinkt als de winter maar wacht op de zon? Driewerf Doars, Doars, Doars!!!

Middagprogramma 2007

Internationaal toiletduo Annie en Assie
De dames zijn vermaard in het evenementencircuit. Onbetaalbaar is een veelgehoorde klacht van collega-organisatoren. Dat vinden wij ook! Annie en Assie houden de kwaltoiletten wel schoon, maar hoe zit het met uw persoonlijke hygiëne? Dit jaar met dubbelzacht doordruk pleepapier.

Brouwersgatse Hofkapel
Driewerf is scheepsrecht. De top-afzeggers zonder het te weten komen naar het Kwalleballen. Vaak geroemd in de aankondiging maar dit jaar eindelijk echt op het veld. De Brouwersgatse Hofkapel maakt iedere Raad van 11 overbodig. Die blijft dus gelukkig thuis, maar de modepopjes van de kapel wagen hun kostuum aan de modder. Toch nog gerechtigheid.

dj Giel Scheelen
Giel is dé shock-jock van het Valkenswirtse DJ-gilde. Live dope en fellatio waren ooit zijn handelsmerk, maar vandaag draait hij plaatjes. Foute plaatjes, maar niettemin, plaatjes. Plaatjes die je dacht gelukkig te zijn vergeten nestelen zich opnieuw in je cortex om je daar vandaan weer jaren te irriteren. Giel verlangt voor zijn diensten geen dankbaarheid. Pure adoratie voldoet.

0 reacties: