Navigation Menu

Programma 2004 - archiefSurprise! - 15.01 uur
De fan beslist?! Niet geheel ongevoelig voor de Wij-Willen-Ducktail-campagne is er intussen telefonisch contact geweest. Komen ze of komen ze niet? De drempel schijnt bij 100 steunbetuigingen te liggen. De teller staat ruim over de 50. Nog één keer de link:
www.wijwillenducktail.tk!!!! 

Candy Can - 16.23 uur
Niet zo rijk gevuld als Candy Kane, maar zeker zo scherp. Voor de 2e keer in successie jakkeren ze in sneltreinvaart door 2 decennia Rock'n'Roll zoals die tegenwoordig echt niet meer gemaakt wordt. Dames neem uw reserve-slipjes mee, want met een beetje geluk is Elvis wederom In da House! 

Robbie Williams - 17.56 uur
Dé klapper van Kwalleballen 2004: Robbie Williams. Om fileproblemen te voorkomen is in alle wijsheid en overleg met diverse partijen besloten niet de Brit zelf te contracteren. Het feest zal er niet minder om zijn, want de minstens 9-koppige band gaat voor goud.
Een nu reeds pretentieuze Williams: "You've never seen something like this before. Ducktail eat your heart out, here's the new star of Kwalleballen!!" 

Recently Added: - 19.17 uur
Het schuurt en zuigt. De manen wapperen radicaal en enthousiast. Dit heet liefde voor muziek en leven voor de bühne! Het heilige vuur besmet sluipend de zaal. Toeschouwers worden wild. Is dit AC/DC? Alice Cooper? Zijn dit the Scorpions? Nee het is Deep Purple! Deep wie? Nevermind, this is
Recently Added:
 
Middagprogramma 2004 

't Inventielke
Tot 's middags 16.03 uur hebben ze tijd kunnen maken voor het Kwalleballen: 't Inventielke uit Heeze. Als je de drukbezochte website moet geloven ("Alweer een aktiviteit van 't Inventielke welke niets met muziek te maken heeft !") zijn ze vooral sterk in geluidsloze randactiviteiten. Gelukkig doet de verdere leegte van de site vermoeden dat er toch meer tijd in het repetitiehok en op de bühne wordt vertoefd dan achter de PC. Sterker nog, op de Kwalsite zijn nu al meer woorden vuil gemaakt aan de kwaliteiten van 't Inventielke, zodat ze binnenkort wel naar ons zullen doorlinken. Maar het gaar om de muziek, en die hoor je het best met schone oren en je voeten in de modder! Surf naar
't Inventielke

Internationaal toiletduo 'Annie en Assie'
Dé sexsymbolen van de hygiëne-maffia komen terug naar het Kwalleballen. Schaarsgekleed en goedgemutst verzorgen zij een schoon toilet. Uw plasje begeleid door Annies wonderaccordeon. Met een Plasse Partout (tegen vrijwillige bijdrage voor het goede doel) geniet u de hele dag van de ongewenste feestonderbreking, die de gang naar het toilet doorgaans was. 

Wilhelminafanfare - ging helaas niet door
De deal werd aangekaart met carnaval. Maar tot op vandaag niet officieel beklonken. Uit betrouwbare bron weten echter we dat dat toch geen verschil maakt. Ze komen of ze komen niet, en zelfs onze sterrenwichelaar blijft het antwoord schuldig. Maar bereid u voor op meer blazersspektakel, want de Neut voorspelde een feestje.
En mocht het nu toch nog fout gaan, dan geeft de organisatie toch een garantie af voor vervangend dweilvertier

DJ Sony
Nog zo'n open contract. De DJ markt is uitgebreid verkend dit jaar en vele opties staan open. Het werd de discman van Soors die de lege stukken vult

Statie 5 - ging helaas niet door
Een laatste carnavalsdeal. Getekend in viervoud, maar wat wil dat nu zeggen. De kans om vijf Aretha's op het podium te krijgen laat je echter niet lopen natuurlijk. En onzekerheid is Kwalleballen niet vreemd. Dus kam uw kuiven en neem de soulglow mee. Want deze live karaoke act mag je niet missen. Aanvangstijd onbekend.

0 reacties: