Navigation Menu

Programma 2003 - archiefDucktail - 15.01 uur
Een oproep aan alle Marijkes om de eerste linie te bezetten. De mannen van de strakke pakken en rare capriolen hebben namelijk iets met namen. En met getallen. 5 jaar werd 8 en ze gaan naar eigen zeggen voor het decennium. Als het publiek dat maar volhoudt. In het besef dat de fans van het eerste uur ook geen 20 meer zijn is achter de schermen voldoende beademingsapparatuur voorradig. Billy On! 

Storing - 16.24 uur
Rond 24 over 4 verwachten wij een stevige depressie boven de 14e meridiaan. Wegens omtrekkende bewegingen sluiten wij enige storing in het programma hierdoor niet uit. Bij voorbaat onze excuses voor de sneeuw. Onze technieker is echter reeds gebeld. Enige momenten geduld a.u.b. 

Candy Can - 17.37
Niet zo rijk gevuld als Candy Kane, maar zeker zo scherp. Ze jakkeren met sneltreinvaart door 2 decennia Rock'n'Roll zoals die tegenwoordig echt niet meer gemaakt wordt. Dames neem uw reserve-slipjes mee, want met een beetje geluk is Elvis weer eens In da House! 

Rob de Nijscoman - 19.00 uur
Vorig jaar uit het programma gesneden wegens grove tijdsoverschrijdingen. Toch durven ze het dit jaar wéér aan om het Kwalleballen te sluiten. Dames en Heren! Kwalleballen presenteert de enige band die het succes van Idols tart. Ze organiseerden al meer live-audities dan Tooske en Reinout en zijn heter dan Jamai. Roooooobbb Deeeee Nijscooomaaaannnn!!! Let ook op de goddelijke lach van de drummer!

0 reacties: