Navigation Menu

Programma 2002 - archiefOnno & Theo Band
Haal de zakdoeken en aanstekers maar weer tevoorschijn , want de tranentrekkers van de Valkenswaardse popscene bouwen weer een feestje. Nergens ligt de traan zo dichtbij de schaterlach. En altijd met een net niet te dikke knipoog. www.onnoentheo.nl
 
John-Boy & the Waltons
In de handen van de Waltons waant geen nummer zich veilig. Met het motto "u roept wij spelen" hoog in het vaandel bestormt John-Boy nu zowel de politieke arena als de hitladders. Met hun debuut op het Kwalpodium als voorlopig hoogtepunt. www.waltons.nl

The Publiners
Drinken, dronken, dronken worden. De traditionele Ierse folk wordt nergens zo heet gedronken als dat de Publiners hem opdienen. Ze trekken sneller nieuwe muzikanten aan dan dat ze nummers aan het repertoire toevoegen. Pas dus op als u te dicht bij het podium komt. 
 
Onroerend Goed
Vijf jaren heeft Valkenswaard ze moeten missen. Tot ze vorig jaar opeens heel hip gelegenheidsreünies gingen houden. Het repertoire ging overboord en na wat personele wisselingen zijn ze klaar voor de climax. Na Doe Maar en het Goede Doel is er nu: Onroerend Goed, the Big Doing it al Over Tour.

Raggende Manne BX
Het rijdt niet, maar het ragt wel. Onluchtig vermaak, barstensvol pretentie. Laat dit viertal los op een podium en het wordt nooit meer zoals het geweest is. Veel volume, chaos en geschreeuw.

Ducktail
De nestors van het Kwalleballen, met al zes kwalshows op hun palmares. Volgens een enkeling niks nieuws meer, volgens velen een onmisbaar ingrediënt. Vet als de kwalburgers van Ben Bakplaat.

Rob de Nijscoman
De meest opgeheven en doorgestarte band van de Kempen. Ze namen ooit officieel afscheid op het Kwalpodium, maar blijven terugkomen. Dit jaar beloven ze "maar wat te doen". Jamt u mee met Valkenswaards eigen Heintje Davids. (helaas wegens grove tijdsoverschrijding en een wankele tijdsprogrammering is dit optreden een jaartje uitgesteld.)

Middagprogramma 2002

DJ Jellyfish en DJ Arie Legst
Hipper dan hip en toch met beide benen dik in het verleden. De klank van herkenning maakt ook van de 'pauzes' tussen de bands een nostalgisch feest.

Brainsessions inspired by a muddy Ad Visser
Hoe krijg ik minstens 50 volwassen mensen om half elf 's ochtends liggend op de viezige houten planken van de Kwaltent, zichzelf concentrerend in een serene rust. Dat was de uitdaging voor de warming-up 2002 én naar later bleek de ultieme voorbereiding voor 4 uur moddervechten. Een kort beeldverslag, om uw vrienden, kennissen en vage bekenden mee te plagen.

Internationaal toiletduo 'Annie en Assie'
Dé sexsymbolen van de hygiëne-maffia komen naar het Kwalleballen. Schaarsgekleed en goedgemutst verzorgen zij een schoon toilet. Uw plasje begeleid door Annies wonderaccordeon. Met een Plasse Partout (t.w.v. 1 euro) geniet u de hele dag van de ongewenste feestonderbreking, die de gang naar het toilet doorgaans was.

0 reacties: