Navigation Menu

Programma 2017- archief


10.11 uur DJ Giel - Veld
12.32 uur Zonder Blauwe Jasjes - Veld

15.01 uur Fantast Tribute - ZuidPodium / 25 jaar Tribute Stage

Ooit gooide Doe Maar de handdoek in de ring wegens teveel succes. Vooral bij jonge meisjes. En even leken Marton en Jaap vorig jaar preventief hetzelfde te doen. En de roem die hun tribute-concert vooruitsnelde bracht misschien wat koudwatervrees. Dit jaar staan ze er toch echt. Drie kwartier vrij spel. Ongetwijfeld zonder al te veel voorbereiding. Maar dat hebben de mannen ook niet nodig. Wat ze gaan doen? Bij Ladbrokes noteert de Elvis-reprise 6 tegen 1. Alleen dat zegt natuurlijk niks. 

15.54 uur TNBK #1 - OostPodium

16.42 uur Rob de Nijscoman - ZuidPodium / 25 jaar Tribute Stage

Het is al lang geen raadsel meer waar Rob de mosterd haalt. De Nederpophistorie waar zij uit putten is dik 2x zo oud als Kwalleballen en stiekem is het daarmee de meest geliste act in de top 2000. Eigenlijk zijn ze dan ook een beetje oud aan het worden voor het Kwalleballen. En een paar jaar terug leek hun voorland de belofte van een Kwalleballen Classics event naar goed Jan Smeets gebruik. Dat zagen ze niet zitten, zochten een veeeel jongere bassist, hervonden de aansluiting bij de millennials en gaan gloriëren op het Kwalleballen Tribute Stage. 

17.33 uur TNBK #2 - OostPodium
  
18.19 uur LQR - ZuidPodium / 25 jaar Tribute Stage

BAM! Wat heeft St. Patricks Day haar sporen weer achtergelaten in ons kikkerlandje. Wie wil nu niet een beetje Iers bloed claimen. De mannen van LQR liggen al zo lang aan het infuus van Guinness en Jameson dat ze überhaupt een beetje bloed in hun alcohol zouden willen terugclaimen. Als LQR de Venbergseweg aandoet dan ontploft de dansvloer. Zo ook dit jaar. Tenzij,…. tenzij,…. tenzij Mark zijn passie voor Shane MacGowan net iets te hartstochtelijk in copycat gedrag heeft vertaald.  19.09 uur Neil Diamond - OostPodium
 
Eindelijk eindelijk. Ons bronstig muzikaal kwartet wordt dit jaar eindelijk voltooid. We hadden al Elvis Tom Jones en Jim Morrison. Hoeveel testosteron mag je op een podium verlangen. Jaren moesten we erop wachten, maar in ons jubileumjaar komt alsnog de overtreffende trap van mannelijk verlangen naar het Kwalpodium. Moeders u bent gewaarschuwd. Girl, you’ll be a woman soon. Tja, wat wil je in de betoverende aanwezigheid van Neil Diamond.


19.58 uur Ducktail - ZuidPodium / 25 jaar Tribute Stage

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
They’re back!!! Please RT.20.56 uur uur Jimi Hendrix - OostPodium

Hoe zorg je ervoor dat je in je eigen jubeljaar de feestende meute netjes binnen de tijdsgrenzen van je vergunning met zachte hand door-masseert naar de after-party op de Statie? Gewoon. Door de oorwurmende gitaarexplosies van über-snarenwonder Jimi Hendrix tot leven te wekken. De Star Spangled Banner hangt er sinds januari wat verlept bij, maar wappert 9 april fier aan de Venbergseweg. Precies 50 jaar nadat Hey Joe de wereld veranderde. Laat de nieuwe Summer of Love beginnen.

 

Oude programma's bekijken? Check dan alle bandjes die ooit op Kwalleballen speelden
  
Wil je spelen op Kwalleballen 2018? Mail naar de programmeurs via ted@kwalleballen.nl of schrijf je in voor de wild-card competitie voor coverbands: The Night(s) before Kwalleballen (opent oktober 2017). 

Oude programma's bekijken? Check dan alle bandjes die ooit op Kwalleballen speelden

0 reacties: