Navigation Menu

Kwalleballen presenteert zondag 8 maart nieuw logo in FantastZondag 8 maart presenteert Kwalleballen haar nieuwe logo in café de Fantast. De organisatie grijpt zoals gebruikelijk de gelegenheid aan om een klein feestje te bouwen. Behalve een spectaculaire onthulling is er live muziek van de band Blueprint. En chef van de Kwalkeuken, Ben Bakplaat, zal goed voor de inwendige mens zorgen. Het programma start om 16.00 uur.

Kwalleballen voorzitter Ted van Hout: “Het was echt wel de hoogste tijd voor een aanscherping van de huisstijl. Het huidige logo gaat al zo’n 20 jaar mee. In vormgevingstermen is het daarmee tamelijk bejaard. Tegelijk willen we ons publiek natuurlijk niet van ons vervreemden. De opdracht aan de vormgever was dan ook dubbel: haal het logo de 21e eeuw binnen, maar zorg dat het wel herkenbaar blijft”.

Inschrijven

De presentatie van het logo is tevens de aftrap van de promotiecampagne. 6 Weken voor het kwalweekend draait de propaganda-machine op volle toeren. Kwalleballen is dit jaar op zondag 19 april. De twee avonden ervoor zijn er The Nights before Kwalleballen, waar jonge, talentvolle coverbands muzikaal strijden om de twee wildcards voor het festivalpodium.
De inschrijving voor de Kwal-wedstrijden is intussen gestart via www.kwalleballen.nl


0 reacties: