Navigation Menu

Inschrijving Kwalleballen geopend

Jong en oud kunnen inschrijven voor 23e editie Kwalleballen op zondag 19 april

De inschrijving is geopend. Doe je mee? Zegt het voort!

De posters zijn nog onderweg, maar het zou fijn zijn als het vuurtje al gaat rond woekert. Dus, nee, dit is niet:
 •          om bomen te sparen,
 •          om hip online te promoten,
 •          of omdat we al je data via Facebook mogen hergebruiken voor ons eigen gewin

Maar gewoon, omdat het zo lekker makkelijk en effectief rondzingt.

Dus als je hebt ingeschreven, deel het dan even op je facebook, twitter, instagram of desnoods überveilig via snapchat. Zo weten je vrienden meteen dat ze bulderend van het leedvermaak langs de lijn kunnen postvatten. En die paar “kerels” in je netwerk dat ze ook snel kunnen inschrijven om debbend in de modder je sportieve oren te wassen.


Voor de knikkers of voor de lol
Ook dit jaar kun je weer vooraf aangeven hoe stevig je de wedstrijd aan wilt gaan. Tot vorig jaar werden de teams die semi-serieus de strijd aan gingen op één hoop gegooid met zij die alleen voor de lol, en vooral voor de dorst meededen. Maar ook in 2015 kunnen alle veredelde rugbyteams en andere mannetjesputters met grote eerzucht samen strijden in de wedstrijdklasse. Let wel! Ook hier gaat het om plezier en sportiviteit.

Iedereen die genoeg heeft aan wat stramme spieren en een vuil pak, en liever niet al teveel blauwe plekken oploopt kan zich inschrijven voor de leut-klasse (in beschaafd Nederlands heet dat gewoon de recreanten poule.)

En natuurlijk, het blijft Kwalleballen. Dus ook dit is een experiment totdat de werking bewezen is. Ofwel, omdat we geen benul hebben hoeveel teams we voor verschillende klassen krijgen, houden we ons bij voorbaat het recht voor om teams net even anders in te delen als je zelf opgeeft. Maar wel altijd zo dat je niet harder hoeft dan je wilt. En uiteraard bij voorkeur in overleg.

Junioren
Jongeren kunnen bij het Kwalleballen altijd gratis meedoen. Wel graag vooraf aanmelden. Ook voor de jeugd hebben we wat veranderd. Na de grote aanloop van aspiranten van vorig jaar ontstond een serieuze competitie. Daarom nu Aspiranten A (15-17) en Aspiranten B (12-14). Daarnaast hebben we MiniKwalleballen voor als je op de basisschool zit (tot 12 jaar). We laten alleen teams van gelijke sterkte tegen elkaar spelen. Je kunt als individu aanmelden of als team. 

5 opmerkingen:

 1. Waar is de link voor het inschrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heeft hier duidelijk een webmaster zitten slapen, ongetwijfeld al gevonden, maar wat dacht je van heel groot links boven aan iedere pagina. Verder helemaal gelijk, hij had ook wel in het bericht mogen staan :-)

   Verwijderen
 2. hoeveel tegen hoeveel zijn de wedstrijden van aspiranten A?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ligt aan de inschrijvingen. Bij voorkeur minimaal 5 tegen 5.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen