Navigation Menu

Gezocht: Mini- en AspirantKwalleballers

"Hebben jullie volgend jaar ook eens iets voor onze kinderen?" Uit deze 'noodkreet' van een feestvierende vader ontstond jaren geleden het MiniKwalleballen. Kwalleballen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Befaamd om het ongebreidelde plezier, berucht om het vuile zondagspak en de bemodderde omhelzing van mama na weer een kletsnat doelpunt.

Intussen hebben we ook AspirantKwalleballen voor 12-16 jarigen. Mini- en AspirantKwalleballen worden in diverse leeftijdscategorieën gespeeld. De open inschrijving vindt plaats op het Kwalcomplex tussen 11 en half 12. Er zullen korte wedstrijden van een paar minuten worden gespeeld. Op deze manier kunnen de kinderen vast bekend worden gemaakt met de edele kwalsport. Onder begeleiding met modder spelen, wat wil je nog meer voor je kinderen. Een beetje vies, maar wel lekker.

Bij het Mini- en AspirantKwalleballen gelden dezelfde regels als bij de grote jongens: niet slaan, schoppen, schelden of andere onvriendelijke gebaren jegens de medeminimens.

Jongens en meisjes van 4 tot 16 jaar kunnen zich gratis aanmelden. Als team (max. 5 personen) of individu, of samen met een vriendje of vriendinnetje. Dat maakt niet uit, want de definitieve teams worden pas op de dag zelf samengesteld. Eén ding is echter zeker, je speelt tegen tegenstanders van je eigen kaliber.

0 reacties: