Navigation Menu

Programma 2006 - archiefVavoom! Brian Setzer Orchestra Tribute - 15.01 uur
Brian Setzer, oppergod van de cool sounds voor half musicerend Nederland, komt naar het Kwalleballen. Hij heeft eens flink van de zon genoten en zijn kuif is wat beschaafder gecoiffeerd dan we van hem gewend zijn, maar muzikaal is het ouderwets goed. Neemt u wel uw zonnebril mee ter bescherming tegen al het blinkend koper. Extra voordeeltje: dat geeft ook meteen een eigen cool. Het pompt, het zweet en het swingt.
Kortom, Vavoom! 

Oasis - 16.17 uur
Robbie Williams eat your heart out, hier is Oasis.
Nog altijd de beste band van Engeland! 

WC Experience Experience - 17.32 uur
Annie en Assie hebben hun zin. Dé sexsymbolen van de hygiëne-maffia hebben een ernstig effectieve lobby gevoerd. En dus zitten wij nu met de WC Experience Experience. Ze zeggen dat ze goed zijn. We weten dat ze net begonnen zijn met repeteren. Jullie moeten het maar geloven. Het wordt in ieder geval genieten van twee swingende toiletdames die ruig met hun pleeborstels zwaaien. Past u wel op, want de dames geraken op leeftijd en hebben wat exta ruimte nodig voor hun rollators.

De Blitz - 18.46 uur
De boel op stelten zetten is de specialiteit van De Blitz. Althans zo start hun ronkende bio. Dat zullen we nog wel eens zien. Aan het stugge publiek van het Kwalleballen zullen ze nog een stevige dobber hebben. Gezien de zanger naar eigen zeggen voornamelijk bekend is van radio- en tv-reparaties dichten we ze nog wel enige kans toe. Pas wel op, want gekte schijnt besmettelijk te zijn. 

Pocket Full of Blues - 20.04 uur
Boekt u ook bands die ooit in de modder hebben gelegen. Zo zouden we de sollicitatiebrief van deze soul&blues band kort kunnen samenvatten. Okee, daarnaast staan ze zich ook voor het publiek mee te kunnen nemen naar het chicago uit de seventies. Rokerige blues en zompige soul. Wie van de Red Devils houdt houdt van Pocket Full of Blues. 

Middagprogramma 2006

DJ Chiel Vol Franje
Voor de diehard stappers een begrip in Valkenswaard. Chiel draait platen waarvan u vergeten was dat ze ooit opgenomen zijn. Regelmatig is het trouwens ook een twijfelachtige beslissing geweest ze überhaupt op te nemen. Maar Chiel trekt zich van voortschrijdende smaak niks aan. Tijdens het Kwalleballen draait hij de bandjes aan elkaar. En dat doet hij op grote hoogte! 

Internationaal toiletduo "Annie en Assie"
Een fris toilet, dat is het handelsmerk van dé sexsymbolen van de hygiëne-maffia. Daarnaast hebben ze echter een breed palet aan aanvullende dienstverlening. De beautyfarm is vorig jaar opgerold, maar met hun illegale gokpraktijken blijven ze listig door de mazen van het net manoeuvreren. De winnaar van de grote Annie en Assie loterij krijgt zijn eigen 5 minutes of fame en 6 natte klapzoenen. 

Dik d'r Neffe
Wat doe je als jong ouderpaar dat af en toe nog eens zonder de kinderen de deur uit wil om de bloemen buiten te zetten? Je pakt de trompet, sax of grote trom uit het tuinhok, stoft hem grondig af, repeteert 3 zondagavonden en trekt met Dik d'r Neffe de wijde wereld in. Dan kom je nog wel eens ergens. Bijvoorbeeld bij het Kwalleballen!

De Botterami's
De Botterami's, komen ze terug? De onderhandelingen zijn nog gaande en familiefeesten moeten nog verzet worden. Maar desnoods komt het hele gezin mee. Volg www.botteramies.nl voor het laatste nieuws over deze koninginnen van het belachelijke pakje.

0 reacties: