Navigation Menu

Programma voor The Night before The Night before Kwalleballen - Archief

Vrijdag 11 april 2014 - Café de Fantast

4 knallers, 1 ticket voor de Kwalzondag. Mis het niet!!

20.31 – 21.17  The Review
Als de muziek werkelijk zo zonnig is als ze zelf beloven dan boeken we deze Kwalleballen hitterecords. Geboren op een zonnige zomerdag staan deze 5 zondagskinderen voor eigenzinnig entertainment. Wat dat is laat zich nog raden. Overheerst het broederconflict a la Oasis, of toch de religieuze uitsmijter van god, “schijn ‘n lichie op mij.”

21.48 – 22.31  Broken Light
De runner-up all stars van Broken Light betoverden de zandvlakte van Kwalleballen in een oase van bewondering voor dit jonge talent. En dat smaakte naar meer. Omdat 2x meedoen aan The Night before natuurlijk niet kan hebben we dit jaar dus ook The Night before The Night before. Volgend jaar weer? Kwalleballen goes Droste-effect. Maar intussen genieten we er maar mooi van!

23.02 – 23.46  The Cat Empire
Je vraagt de chaos van de Zwarte Hand en krijgt een groovy Kattenkoninkrijk. Eigenwijs zijn ze in ieder geval. En hoewel misschien hun grootste troef tussen de Kiwi’s vertoeft maakt het deze topbezetting beslist niet kansloos. Ze blazen je schaamteloos van het podium. Zo hard dat ze er zelf letterlijk rode oortjes van krijgen. Zelden zo benieuwd geweest naar de Wasmasjien.

00.18 – 01.04 Arctic Monkeys

Brian, kom d’r maar in. Met je kort-scheurende gitaargeweld en je scherp-bijtende vocalen. Een portie Britse bravoure met een zachte G van Godpotverdikkie wat is dit lekker toegankelijk ontoegankelijk. Maar verder spuugt de Valkenswaardse Alex Turner zijn woorden gewoon met een groene fluim de zaal in. Veiligheidsbrilletjes en snoetedoekjes meenemen dus. 0 reacties: