Navigation Menu

The Big Countdown - Nog 9 dagen - CNN over vervuild Kwalleballen veld

Kwalleballen bestaat dit jaar 20 jaar. Daarom tellen we de 10 dagen voor Kwalleballen af met foto's, fragmenten en flauwe grappen uit de oude doos. In 2003 berichtte CNN over een vervuild Kwalleballen veld. 

Kwalleballen haalt CNN!

21 maart 2003

Surfend over de woele internetbaren stootte een fan op een verontrustend bericht over Kwalleballen op CNN. "KWALLEBALLEN POLLUTED" kopte de doorgaans betrouwbare nieuwssite.
De anonieme fan mailde onmiddellijk een screenshot naar de organisatie. Het bericht bleek gelekt door concurrerende kringen uit de PSV-hoek, die 13 april een belangrijke thuiswedstrijd spelen en voor het 6e jaar in successie lege tribunes vrezen. Intussen is de leugen bij CNN opgehelderd en zal een rectificatie op CNN.com worden geplaatst. We vonden het nodig om evt. onduidelijkheden ook hier weg te nemen. Er is dus geen enkel gevaar.

Kom je ook onverwachte uitingen over het Kwalleballen tegen? Stuur ze naar tiplijn@kwalleballen.nl. De 3 beste tips worden beloond met VIP-kaarten voor de volgende editie van het Kwalleballen. 


 


1 opmerking:

  1. kga eens diep zoeken in mijn berg shirts of ik mijn 180° C. shirt nog kan vinden. kheb nog een week, moet kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen