Navigation Menu

The Big Countdown - Nog 10 dagen - Claudia de Breij over Kwalleballen

Kwalleballen bestaat dit jaar 20 jaar. Daarom tellen we de 10 dagen voor Kwalleballen af met foto's, fragmenten en flauwe grappen uit de oude doos. We beginnen met een topinterview uit 2005.

Cindy lult Kwalleballen 3FM op


27 april 2005

Dank je wel Cindy! De onechte winnaars van het dames-Kwalleballen brengen de ware roem naar het Kwalleballen. Dump een foto op internet en je haalt de radio. Een interview waar Cindy (22) zelf ongetwijfeld blij van werd. Wij werden in ieder geval blij van de kortstondige mond vol tanden van Claudia de Breij bij het horen van het heilige woord: Kwalleballen. 

Telefonisch werden we door onze oud-voorzitter getipt dat Kwalleballen bij Claudia de Breij op Radio 3FM genoemd werd. Zonder toestemming hebben we de hele rimram van claudia.vara.nl kunnen rippen, zodat het tot in lengte der dagen voor onze fans behouden blijft. Wie zij dat radio een vluchtig medium was?!

Intussen zit Cindy met de gebakken peren, want prachtige quotes als "Wat heb je erop? Het liefst een man!" en "Tussen twaalf en twee zit ik op mijn werk vooral aandachtig naar de radio te luisteren" blijken opeens voor het nageslacht behouden. Luister maar!

Wij zeggen: dank je wel Cindy!

0 reacties: